XL (Kerstlicht) Yoga – Compassie & Yoga Nidra

Uit de drukte te stappen, naar binnen toe te keren & alles van je af te laten glijden! Door stilte, diepe strekking & spierspanning los te laten (ontspannen), kom je in rust en ga je met hernieuwde energie en een peaceful mind de kerst in.

In de donkerste dagen van het jaar maken we warmte en licht in onszelf door de energie in de vuur medianen weer vrij te laten stromen. Na het aangaan, loslaten & stromen zijn we nu helemaal klaar om te gaan stralen!

23 december is de aandacht voor de Vuur energiebanen: je hart, dunne darm & pericardium meridianen. Als we deze versterken en zorgen dat de energie weer stroomt door deze meridianen, wakkeren we compassie & liefde aan. Ook optimisme, vreugde & tevredenheid horen bij deze energiebanen.

Zijn deze energiebanen geblokkeerd, dan merk je dat o.a. aan hartproblemen, huidproblemen, problemen met oren (doofheid) en ogen, mentale problemen, gebrek aan compassie en vreugde.

Verwen jezelf en begin je kerst, je vakantie met een heerlijk ontspannen, vredig & open gevoel!

We are open & ready to love!

Naast de yinhoudingen, gaan we deze keer werken met
tao healing sounds,
tibetaanse & yoga mantras,
massage,
Mudras,
hartmeditaties &
LEKKERS!

We eindigen met een YOGA NIDRA – De slaap van de Yogi 

Yoga nidra is een vorm van yoga die je in een ‘healing space’ brengt, tussen waken en slapen. Als je deze staat bereikt, vloeit spanning weg uit je lichaam & uit je hoofd. Het brengt je in een  allerdiepste ontspanning, soms zelfs in een trance. Waarin ervaringen & herinneringen worden verwerkt, spierspanning & stress wordt losgelaten en je zenuwstelsel in rust & herstel modus gaat. Dit heeft een helende werking & geeft je hernieuwde energie.

Locatie: bezuidenhoutseweg 115
Data: 23 december 9.30-11.30
Waarde: 35 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *